• Eigen recept

Ketjap marinade

  • Aziatisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

3 el ketjap manis (zoete)
3 el chilisaus
1 el vissaus
evt 1 tl sesam olie
sap en rasp van 1 limoen
vers geraspte gember, ongeveer 1 duimlang
evt 1 garaspt teentje knoflook (zit ook al in de chili saus)

HULPMIDDELEN

Kom, rasp, mes


Voorbereiding

Ales goed door elkaar mengen
In blokjes gesneden kip- kalkoenfilet, of zalmfilet toevoegen en minimaal een half uurtje laten marineren

Bereidingswijze

Vlees/vis uit de marinade halen, goed laten uitlekken en droog deppen met keuken papier (om spetteren in de pan te voorkomen)
marinade opvangen en bewaren

Serveertips

Lekker met rijst en kokommer salade
Ook erg lekker om mee te gourmetten
Bij zalm bereiding, zalmfilet heel laten en tot 1/3 op de (huid)kant bakken
omdraaien, marinade toevoegen en iets laten inkoken tot saus dikte

Bron

Zelf bedacht

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barberadeinum


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies