Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pasta met kip en perziken in roomsaus

Door: claud

Pasta Kip & bosperzik

Penne met kip, bosperzik, courgette, champignons, bosui, boursin, pompoenpitten en verse basilicum

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van!

Ontdek meer:

Ingrediënten 4 personen


*zak of pak willekeurige pasta
*400 gram kipfilet,
*pakje Boursin of andere roomkaas met kruiden
*blik perziken op siroop
*een prei
*een bakje champignons
*twee teentjes knoflook
*italiaanse kruiden
*kipkruiden van Silvo



Voorbereiding

Kook de pasta
Snij prei in ringetjes en champignons in plakjes

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in stukjes en bak deze in olie met een beetje kipkruiden bruin. Bak ook de champignons en de uitgeperste knoflook mee, en voeg als laatste de prei toe zodat ie nog een beetje knapperig blijft.
Laat de boursin smelten in het mengsel en voeg als allerlaatste de perziken in stukjes toe. Voeg een a twee eetlepels van de siroop toe aan de kipsaus. Met veel kruiden op smaak brengen.



Deel dit recept

Reacties (96)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top