Pastataart

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Rest gare( niet al te grove) pasta, genoeg om een 1-liter vorm mee te vullen
3 eieren
3 el gesnipperde verse basilicum
4 el geroosterd pijnpitten
150gr pittige geraspte kaas
zout en peper naar smaak
olijfolie
2el paneermeel
2el gemalen parmezaanse kaas

HULPMIDDELEN

1 (siliconen)tulband vorm van inhoud 1 liter


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de pasta met 3 eieren, de kaas, de basilicum, de pijnboompitten en voeg zout en peper naar smaak toe.
Meng de paneermeel met de parmezaan. Vet de vorm in en bestrooi de wand met het paneer-parmezaan mengsel. Doe de pasta (losjes) in de vorm en strooi de rest van de paneer er over.
Bak de pasta taart in ca 35 minuten gaar in een oven van 180 °.
Direct serveren.

Serveertips

Heerlijk met een groene Italiaanse salade ( Rucola, radicchiosla, tomaten, fijngesneden uitje, zwarte olijven en balsamico)

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mar72


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies