Pastataart

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Rest gare( niet al te grove) pasta, genoeg om een 1-liter vorm mee te vullen
3 eieren
3 el gesnipperde verse basilicum
4 el geroosterd pijnpitten
150gr pittige geraspte kaas
zout en peper naar smaak
olijfolie
2el paneermeel
2el gemalen parmezaanse kaas

HULPMIDDELEN

1 (siliconen)tulband vorm van inhoud 1 liter


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de pasta met 3 eieren, de kaas, de basilicum, de pijnboompitten en voeg zout en peper naar smaak toe.
Meng de paneermeel met de parmezaan. Vet de vorm in en bestrooi de wand met het paneer-parmezaan mengsel. Doe de pasta (losjes) in de vorm en strooi de rest van de paneer er over.
Bak de pasta taart in ca 35 minuten gaar in een oven van 180 °.
Direct serveren.

Serveertips

Heerlijk met een groene Italiaanse salade ( Rucola, radicchiosla, tomaten, fijngesneden uitje, zwarte olijven en balsamico)

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies