CAPUCIJNERS

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

300 g capucijners uit blik of gaar vers gekookte capucijners (bij natuurwinkel of biologische groenteboer te verkrijgen)
50 g ui
50 g augurk
10 g margarine
picalilly


GROENTE GERECHTEN

Bereidingswijze

1. Indien uit blik, spoel de capucijners met koud water af.
2. Maak in een kookpan de capucijners warm in kokend water met zout.
3. Giet capucijners af en stoof de uitgelekte capucijners na in de margarine.
4. Snipper met koksmes de ui en hak de augurk fijn.
5. Meng door capucijners.

Serveertips

Serveer dit met PICCALILLYSAUS apart bij de capucijners.
Héérlijk bij gebraden worstjes met mosterd erover en een frisse salade in groene kruidendressing.

Bron

Culinairevakschool Groningen

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wegrestaurant


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

van
Alleen vandaag
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies