CAPUCIJNERS

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

300 g capucijners uit blik of gaar vers gekookte capucijners (bij natuurwinkel of biologische groenteboer te verkrijgen)
50 g ui
50 g augurk
10 g margarine
picalilly



GROENTE GERECHTEN

Bereidingswijze

1. Indien uit blik, spoel de capucijners met koud water af.
2. Maak in een kookpan de capucijners warm in kokend water met zout.
3. Giet capucijners af en stoof de uitgelekte capucijners na in de margarine.
4. Snipper met koksmes de ui en hak de augurk fijn.
5. Meng door capucijners.

Serveertips

Serveer dit met PICCALILLYSAUS apart bij de capucijners.
Héérlijk bij gebraden worstjes met mosterd erover en een frisse salade in groene kruidendressing.

Bron

Culinairevakschool Groningen

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wegrestaurant


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Dagdeal
Bestel nu »

Verpakt in een post/cadeau verpakking en zeer leuk om cadeau te geven

van 9,95
Alleen vandaag 8,5
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies