Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

CAPUCIJNERS

Door: wegrestaurant

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


300 g capucijners uit blik of gaar vers gekookte capucijners (bij natuurwinkel of biologische groenteboer te verkrijgen)
50 g ui
50 g augurk
10 g margarine
picalilly



GROENTE GERECHTEN

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Indien uit blik, spoel de capucijners met koud water af.
2. Maak in een kookpan de capucijners warm in kokend water met zout.
3. Giet capucijners af en stoof de uitgelekte capucijners na in de margarine.
4. Snipper met koksmes de ui en hak de augurk fijn.
5. Meng door capucijners.

Serveertip

Serveer dit met PICCALILLYSAUS apart bij de capucijners.
Héérlijk bij gebraden worstjes met mosterd erover en een frisse salade in groene kruidendressing.

Bron

Culinairevakschool Groningen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wegrestaurant
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top