Vis in kokosmelk

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 moten visfilet
± 7 sjalotten fijngehakt
2-3 fijngesneden rode pepers
3 el gehakte gember
1 el verse kurkuma
stuk garnalenpasta 5 x 3 cm
2 el kurkumapoeder
peper
1 el suiker
1 ruim glas dikke kokosmelk
3 geperste citroenen


Voorbereiding

4 moten visfilet stoven in kokosmelk (King kokonut)
tot de vis bijna gaar is en apart leggen.

Bereidingswijze

Verhit olie in de pan en fruit de sjalotten, pepers en gember.
Voeg de verse kurkuma toe, het stuk garnalenpasta en 2 el kurkumapeoder.
Peper en suiker erbij mengen.
De kokosmelk erbij schenken en het citroensap.
Goed blijven roeren tot de garnalenpasta goed is opgelost.

Leg de vismoten in de saus en laat alles 10 - 15 min. sudderen

Bron

Eigen

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies