Vis in kokosmelk

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 moten visfilet
± 7 sjalotten fijngehakt
2-3 fijngesneden rode pepers
3 el gehakte gember
1 el verse kurkuma
stuk garnalenpasta 5 x 3 cm
2 el kurkumapoeder
peper
1 el suiker
1 ruim glas dikke kokosmelk
3 geperste citroenen


Voorbereiding

4 moten visfilet stoven in kokosmelk (King kokonut)
tot de vis bijna gaar is en apart leggen.

Bereidingswijze

Verhit olie in de pan en fruit de sjalotten, pepers en gember.
Voeg de verse kurkuma toe, het stuk garnalenpasta en 2 el kurkumapeoder.
Peper en suiker erbij mengen.
De kokosmelk erbij schenken en het citroensap.
Goed blijven roeren tot de garnalenpasta goed is opgelost.

Leg de vismoten in de saus en laat alles 10 - 15 min. sudderen

Bron

Eigen

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van theokook
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies