Cranberrysaus

  •  …
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

1 zak (340 g) verse cranberry's
200 g suiker
150 ml water
geraspte schil van 1 onbehandelde sinaasappel
zout


Cranberrysaus: heerlijk bij wild en gevogelte.

Bereidingswijze

Cranberry's controleren en samen met de suiker en sinaasappelrasp in een pan doen. Al roerend ca. 10 minuten op matig vuur laten koken. Op smaak brengen met zout. Laten afkoelen.

Serveertips

De cranberrysaus kan naar eigen smaak gearomatiseerd en verfijnd worden.
Aromatisch en kruidig met gember, gemalen kruidnagels, versgemalen nootmuskaat en fijngewreven verse gember. Pikant-tropisch met fijngehakte chilipeper, stukjes ananas en fijngehakte koriander. Exotisch met kardemomvruchten, steranijs en een vers vanillestokje.

Bron

Cranberry Marketing Committee

Leuk recept? Deel het
Reacties (7)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van webredactie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies