wrap met gerookte zalm en rucola

  •  …
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 12 personen

Wraps
bakje roomkaas
zakje rucola
citroen
200 gram gerookte zalm
peper (liefst uit de molen)

HULPMIDDELEN

Huishoudfolie, lepel, scherp mes


Voorbereiding

Haal de wraps uit de verpakking. Besprenkel de plakjes zalm met citroensap.

Bereidingswijze

Leg een wrap neer en strijk met een lepel roomkaas over de wrap, niet te zuinig, leg een paar plakjes gerookte zalm op de wrap (aan de onderkant van de wrap) leg hierop een plukje rucola verdeeld over de wrap en rol deze stevig op. Nu wikkel je de wrap in huishoudfolie en leg je deze even weg in de koelkast voor zo'n 30 minuten. Hierna kun je het folie verwijderen en de wrap in kleine stukjes snijden. Serveer ze op een bord voor een feestje of verjaardag. Succes verzekerd!

Serveertips

Snijd de wraps in kleine stukjes voor leuke borrelhapjes. Je kunt ook een wrap meenemen voor de lunch.

Bron

Van een vriendin

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (8)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies