Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Paddestoelenstroganoff met pasta

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

50 gr. boter
2 teentjes knoflook, geperst
1 ui, in dunne parten gesneden
650 gr. gemengde paddestoelen (oesterzwammen, grotchampignons, heel of gesneden
15 gr. bloem
1,5 dl. groentebouillon
2 el. droge witte wijn
zout en versgemalen peper
1 dl. dikke room
3 el. gehakte verse tijm
2 el. paprikapoeder
700 gr. gekookte tagliatelle, omgeschud met boter



Bereidingswijze

Smelt de boter in een grote Braadpan en fruit ui en knoflook 7 min. of tot de ui lichtbruin is.
Voeg de paddestoelen toe en bak ze 2 min. Roer de bloem erdoor. Verhit 30 seconden en voeg dan langzaam, al roerend, de bouillon en daarna de wijn toe. Breng de saus aan de kook en breng hem op smaak met zout en peper. Roer de room, de tijm, en het paprikapoeder erdoor. Kook nog 2 min. en serveer met de warme tagliatelle.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ramonda-van-essen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top