Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Komkommer zoetzuur

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 komkommer, 3 el azijn, 3 el suiker


HULPMIDDELEN

Dunschiller


Heel eenvoudig zoetzuur van komkommer, benadert die van mijn toko.

Voorbereiding

Komkommer met dunschiller schillen en in plakjes schaven.

Bereidingswijze

Doe de azijn met de suiker in een schaaltje, en roer totdat de suiker oplost (je kunt hiervoor het schaaltje even in de magnetron zetten). Doe de komkommer erbij en schep goed om. Laat dit een aantal uren in de koelkast intrekken.



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peggy2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top