Komkommer zoetzuur

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 komkommer, 3 el azijn, 3 el suiker

HULPMIDDELEN

Dunschiller


Heel eenvoudig zoetzuur van komkommer, benadert die van mijn toko.

Voorbereiding

Komkommer met dunschiller schillen en in plakjes schaven.

Bereidingswijze

Doe de azijn met de suiker in een schaaltje, en roer totdat de suiker oplost (je kunt hiervoor het schaaltje even in de magnetron zetten). Doe de komkommer erbij en schep goed om. Laat dit een aantal uren in de koelkast intrekken.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peggy2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies