Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ei met Spek

Door: frans_vaders

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 1 personen


Spekblokjes naar behoefte
Olijfolie 1 eetlepel
Plak Ham of blokjes
Stuk kaas
Een reep paprika
Eetlepel Augurkblokjes
1 Ei


Verder heb je nodig


Snijplank, Mes, Platte schotel, Magnetron.


Een heerlijk hartige en warme hap op Brood

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle ingrediƫnten pakken en fijn snijden.
Ei kloppen
Spek verdelen over schotel

Bereidingswijze

Eerst de spekreepjes in blokjes snijden en 1.1 min in de magetron op vol vermogen verwarmen.
Gelijk daarna het ei er over gieten.
Dan de rest verdelen over de schotel .
Magnetron op 40 % en dan ruim 3 min verwarmen.
Als laatste nog even een halve min op vol vermogen om de kaas lekker te smelten.
Met een mes voorzichtig in de ronte het ei los maken van schotel en op brood schuiven .
Eet smakelijk

Serveertip

Kan ook later zoals ik zelf doe in een tosti apparaat of oventje verwarmt worden.

Bron

Eigen vinding



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frans_vaders
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top