Ei met Spek

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

Spekblokjes naar behoefte
Olijfolie 1 eetlepel
Plak Ham of blokjes
Stuk kaas
Een reep paprika
Eetlepel Augurkblokjes
1 Ei

HULPMIDDELEN

Snijplank, Mes, Platte schotel, Magnetron.


Een heerlijk hartige en warme hap op Brood

Voorbereiding

Alle ingrediënten pakken en fijn snijden.
Ei kloppen
Spek verdelen over schotel

Bereidingswijze

Eerst de spekreepjes in blokjes snijden en 1.1 min in de magetron op vol vermogen verwarmen.
Gelijk daarna het ei er over gieten.
Dan de rest verdelen over de schotel .
Magnetron op 40 % en dan ruim 3 min verwarmen.
Als laatste nog even een halve min op vol vermogen om de kaas lekker te smelten.
Met een mes voorzichtig in de ronte het ei los maken van schotel en op brood schuiven .
Eet smakelijk

Serveertips

Kan ook later zoals ik zelf doe in een tosti apparaat of oventje verwarmt worden.

Bron

Eigen vinding

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frans_vaders


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Ontdek nu de absolute topper van het jaar voor je keuken!

van 49,9
Alleen vandaag 29,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies