Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. bakbanaan.

bakbanaan.

Door: marjamaria3

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-09-2007

Ingrediënten


Groene bak banaan.
zonnebloemolie.
beetje zout,om erop te strooien.


Verder heb je nodig


Een bord.


Lekkere bakbanaan,zolas wij hem gegeten hebben op curacao.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Groene bak banaan in 4 snijden

Bereidingswijze

De stukken in olie (zonnebloem) licht goud geel bakken.
Er uit halen en ze met de onderkant van een bord plat maken.
Je legt ze dus op een bord met de ronde kant boven en niet de platte kant waar je hebt gesneden.
Je drukt ze met een ander bord plat (ongeveer halve tot 1 cm dik) en dan bak je ze weer goud bruin.
Zout erop en klaar.

Serveertip

Lekker met carni stoba.

Bron

Arletta



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjamaria3
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top