kalkoenstoofpot

  • Montignac
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

6 kalkoendijen, 3 gesnipperde grote uien, 4 of 5 meiknolletjes, 250 gr. sperziebonen,40 cl. kippebouillon, 3 eetlepels ganzevet(verkrijgbaar bij reformhuis dat produkten verkoopt van Montinac) bouquet garni, zout, peper

HULPMIDDELEN

Braadpan


Montignac recept voor vetmaaltijd uit: mijn recepten uit de Provence van M.Montignac

Bereidingswijze

fruit in een grote braadpan de gesnipperde uien aan in het ganzenvet. Snijd ondertussen de meiknolletjes in dobbelstenen en breek de sperziebonen. Doe ze bij de uien en fruit ze enkele minuten mee.Leg de kalkoendijen naast elkaar op de groente in de pan en bestrooi ze met zout en peper. Voeg het bouquet garni toe.Giet de hete bouillon erbij en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat alles een uur zachtjes smoren.Meteen serveren of de stoofpot laten afkoelen om te ontvetten.Daarna weer in de bouillon opwarmen.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thea_g
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies