Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

een heerlijke spoom

  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Champagne



Bereidingswijze

De suiker met 200 ml mineraal water verwarmen, al roerend de suiker oplossen. 400 ml champagne erbij. De rest van het mineraal water 150 ml en citroen aroma toevoegen. Even ruiken of het al een beetje naar citroen ruikt. ( doe niet teveel citroen aroma erbij een vleugje is voldoende voor een zachte smaak) af laten koelen totdat het redelijk afgekoeld is en dan in de vriezer zetten. Af en toe omscheppen. Het is de volgende dag te gebruiken.
Maak een frambozen spoom met de overgebleven ingredienten op dezelfde manier. Zo heb je twee smaken in een klap. Ik vind het geweldig!!!

Serveertips

Uiteraard serveren in een mooi champagne glas.
Maak de randjes nat met een citroen of citroenzuur en zet het glas omgekeerd in suiker, zodat deze mooi op de rand blijven plakken.
Afmaken met een rietje. Ik krijg er geen genoeg van. Heel veel plezier met dit drankje.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van br4ndy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top