Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

spoom

Door: redheadblueeyes

  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


Champagne, Cointreau



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem een champagneflute.Schenk een scheut cointreau of triple-sec erin. Hou hem schuin en laat er een bolletje ijs inschuiven. Vul het verder op met de champagne. (of 7-up)

Serveertip

Verrukkelijk tussen voorgerecht en hoofdgerecht.



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van redheadblueeyes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top