Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

spoom

  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Champagne



Bereidingswijze

Meng ? liter van de champagne met het citroensap en 1 eetl van de suiker. Verdeel het mengsel over een ijsblokjesbakje. Laat het in de diepvries bevriezen. Laat de rest van de champagne in de koelkast door en doorkoud worden. Bestrooi de plakjes citroen aan beide kanten met suiker. Maak de ijsblokjes fijn in een Keukenmachine. Verdeel ze over de hoge champagneglazen. Schep in ieder glas een bolletje sorbetijs en schenk er de ijskoude champagne op. Garneer met een half plakje besuikerde citroen.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top