Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Omelet Met Zalm

Omelet Met Zalm

Door: zusje

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-02-1999

Ingrediënten 2 personen


100 gr.ger.zalmsnippers, 3 eieren, 2 el koffiemelk, 50 gr. geraspte jong belegen kaas, 1 el. bieslook (vers of diepvries), boter om in te bakken, zout peper.


Verder heb je nodig


Koekenpan, mixer


Simpel maar o zo lekker!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop de eieren met de koffiemelk, de bieslook, zout en peper tot ze schuimig zijn.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een Koekenpan met anti-aanbaklaag. Giet het eimengsel erin en bak op niet te hoog vuur tot de bovenkant begint te drogen. Strooi de kaas erover en verdeel de zalmsnippers over een helft. Klap de omelet dubbel en laat goed doorwarmen.

Serveertip

Verdeel de omelet over twee voorverwarmde borden. Heerlijk met verse asperges en een glas droge witte wijn.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top