Omelet Met Zalm

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

100 gr.ger.zalmsnippers, 3 eieren, 2 el koffiemelk, 50 gr. geraspte jong belegen kaas, 1 el. bieslook (vers of diepvries), boter om in te bakken, zout peper.

HULPMIDDELEN

Koekenpan, mixer


Simpel maar o zo lekker!

Voorbereiding

Klop de eieren met de koffiemelk, de bieslook, zout en peper tot ze schuimig zijn.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Giet het eimengsel erin en bak op niet te hoog vuur tot de bovenkant begint te drogen. Strooi de kaas erover en verdeel de zalmsnippers over een helft. Klap de omelet dubbel en laat goed doorwarmen.

Serveertips

Verdeel de omelet over twee voorverwarmde borden. Heerlijk met verse asperges en een glas droge witte wijn.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zusje


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb! In elk nummer vind je o.a. ruim 60 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij 1 jaar Smult: de cafetière van Bodum met een Simon Lévelt koffiepakket! Geniet dit voorjaar van de echte aroma's en smaken die vrij komen bij vers gezette koffie, nu met 60% korting! Op = op.
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Zondag 5 april van 12:00-16:00 uur in Amersfoort.

van 58
Alleen vandaag 45
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies