Zalmpakketje met sinaasappel

  • Vis Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

*1 sinaasappel

*1 zakje verse basilicum (15 gr)

*500 gr zalmfilet

*100 gr garnalen

*2 el kappertjes

*50 gr boter in stukjes

*4 vellen aluminiumfolie van ± 35 cm

zalmpakketje met sinaasappel van Agnes
zalmpakketje van Agnes

Bevat per persoon 410 kilocalerieën-27 g eiwit-31 g vet-3g koolhydraten

Bereidingswijze

*Oven voorverwarmen op 200°C.

*Sinaasappel schoonboenen en 8 dunne plakken eraf snijden.

*Steeltjes van basilicum plukken.

*Zalmfilet in 4 gelijke stukken snijden.

*In het midden van elk vel folie stuk zalmfilet leggen.

*Zalm beleggen met sinaasappel, garnalen, kappertjes en basilicum.

*Stukjes boter erop leggen en bestrooien met peper en zout.

*Zijkanten van folie losjes samenpakken, zodat wat ruimte rond vulling
overblijft, en tot luchtdicht pakketje vouwen.

*Pakketjes met vouwnaad naar boven op bakplaat leggen en vis in
midden van oven in ca. 15 min gaar laten worden.

*Pakketjes op 4 borden leggen en pas aan tafel openmaken.

Serveertips

*Lekker met boontjes en witte rijst.

Bron

Allerhande vis

Leuk recept? Deel het
Reacties (13)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ggiea
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies