Zalm met kruidenkorst

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 zalmfilets, 150 gram per stuk2 sjalotjes, gesnipperd1 groot bosje verse dille, grof gehaktzout en peper3 el bloem1 eiwit iets losgeklopt

HULPMIDDELEN

Grillpan


Een niet te versmaden zalmrecept met heerlijke kruidenkorst uit de grillpan.

Voorbereiding

Dep de zalm droog met keukenpapier.Meng in een schaal de gesnipperde sjalotjes met de dille en breng op smaak met zout en peper.

Bereidingswijze

Verhit een geribbelde grillpan.Haal de zalmfilets door de bloem tot ze rondom bedekt zijn.Haal ze dan door het eiwit tot ze er rondom mee bedekt zijn.Haal ze tot slot door het kruidenmengsel.Leg de zalm op de grillpan en bak ze 4-5 minuten aan elke kant.Draai de filets met een metalen spatel om.

Serveertips

Serveer bij een aspergetaart.

Bron

Zalm

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies