• Eigen recept

stoofvlees

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

1 kg.riblap,1 kg. uien,1 dl.ketjap,2 teentjes knoflook,3 eetlepels olie,1 eetlepel basterd suiker,1 eetlepel bloem,mespuntje kruidnagel,1 theelepel ketoembar,1,5 eetlepel kerripoeder,2 eetlepels azijn,1theelepel sambal en e.v.t. zout en peper.


HULPMIDDELEN

Snijplank,mes,braadpan


Voorbereiding

Vlees in dobbelstenen snijden,uien snijden.olie verhitten en vlees toevoegen,dan uien er bij,voeg ketjap,azijn en alle kruiden toe en zoveel water ,dat het onder staat.

Bereidingswijze

Alles laten sudderen en af en toe roeren.dat is ongeveer 3 uur.op smaak maken met peper en zout.

Serveertips

Basmati rijst en een lekkere komkommersalade.

Leuk recept? Deel het
Reacties (7)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alie2


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies