vegetarische couscous

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

*1 ui*1 kleine winterwortel*1 kleine courgette*1 groene paprika*2 tomaten*1 bakje quorn*3 eetlepels rozijnen*2 tenen knoflook*1 groentebouilliontablet*1 blikje kikkererwten*1 thl.komijnpoeder*1 thl.gemberpoeder*1 thl.kaneel*


Vegetarische variatie op marokkaans gerecht

Bereidingswijze

Alle groenten in blokjes snijden.Ui en knoflook in olijfolie bakken.Als het lichtbruin is,de quorn even meebakken,de gember,kaneel en komijn erbij en ook de groenten.Even alles bakken,1/2 liter water en het bouillonblokje erbij en aan de kook brengen.Kikkererwten en rozijnen toevoegen en alles 15 min.laten pruttelen.

Serveertips

Opdienen met coucous en harissa.
Recept voor harissa:3 el.sambal oelek,1 el.olijfolie,1 thl.fijngewreven karwijzaadjes en een uitgeperst teentje knoflook door elkaar roeren.Verdunnen met het kookvocht van de couscous tot een sausje

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lil


Smult is het tijdschrift van Smulweb met elk seizoen de nieuwste trends, interviews met bekende koks zoals Herman den Blijker en tips over supermarkt producten. Met Smult wordt koken lekkerder én leuker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen voorzien van minimaal 60 lekkere en maakbare recepten. Actie t/m 31 maart
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies