vegetarische couscous

  •  …
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

*1 ui*1 kleine winterwortel*1 kleine courgette*1 groene paprika*2 tomaten*1 bakje quorn*3 eetlepels rozijnen*2 tenen knoflook*1 groentebouilliontablet*1 blikje kikkererwten*1 thl.komijnpoeder*1 thl.gemberpoeder*1 thl.kaneel*


Vegetarische variatie op marokkaans gerecht

Bereidingswijze

Alle groenten in blokjes snijden.Ui en knoflook in olijfolie bakken.Als het lichtbruin is,de quorn even meebakken,de gember,kaneel en komijn erbij en ook de groenten.Even alles bakken,1/2 liter water en het bouillonblokje erbij en aan de kook brengen.Kikkererwten en rozijnen toevoegen en alles 15 min.laten pruttelen.

Serveertips

Opdienen met coucous en harissa.
Recept voor harissa:3 el.sambal oelek,1 el.olijfolie,1 thl.fijngewreven karwijzaadjes en een uitgeperst teentje knoflook door elkaar roeren.Verdunnen met het kookvocht van de couscous tot een sausje

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lil
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies