Gambas Pil Pil

  • Spaans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Garnalen (vers)
knoflook
peterselie
spaanse peper 1
paprikapoeder (scherp)? theelepel
250 gram garnalen
8 eetlepels olijfolie


HULPMIDDELEN

Bruine aardewerk bakjes


Garnalen in knoflookolie gebakken

Voorbereiding

Knoflook in stukjes snijden (3 tenen)
peterselie knippen
peper van zaad ontdoen

Bereidingswijze

Maak de garnalen droog en strooi er zout over,10 minuten laten staan.
verhit de olie in de bakjes(bruin nieuw aardewerk altijd 24 uur in het water zetten dan kan je er in bakken) fruit hierin de knoflook en de peper(mag ook een gedroogde zijn) als de knoflook goudgeel is de garnalen erbij en op middel vuur 2 minuten laten pruttelen,blijven roeren dan de paprikapoeder ,peterselie en wat zout erbij en dan direct pruttelend opdienen.

Serveertips

Veel stokbrood erbij om te dopen


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lenie_v


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies