Pan Bati

  • Multi-cultureel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

100 gr bloem,/ 100gr maismeel,/ 1 zakje bakpoeder,/ 2 dl water,/ 1 eetl. suiker,/ snufje zout,/ 4 eetl. melk,/ 2 eetl olie.



Pan Bati is een Antilliaanse Zoete brood

Voorbereiding

1) Zeef bloem en meel en voeg bakpoeder,suiker en zoet toe.
2) Schenk er voorzichtig melk en water bij
tot het de dikte van pannekoekenbeslag heeft.
3) Vet een koekenpan ,in met olie op vuur zetten.
4) Bak 1 grote koek van het beslag, als de koek aan de bovenkant droog is, de koek omdraaien en afbakken.
EET SMAKELIJK.

Serveertips

De koek is lekker met roomboter en suiker.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van serina


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies