Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

Door: francisca

  • Goedkoop en snel Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


Vis die gegaard is in pestosaus
garnalen bouillonblokjes room bieslook scheutje witte wijn


Verder heb je nodig


Keukenmachine, pan, roerspaan


Zie de naam

Ontdek meer:

Voorbereiding

De gegaarde vis is overgebleven van mijn eenvoudige receptje van vis in pestosaus die natuurlijk over is omdat ik van lekkere dingen gauw teveel maak.

Bereidingswijze

De vis in de Keukenmachine fijnmalen met een scheutje witte droge wijn. Intussen in pan bouillon maken van een vis-bouillonblokje.
De fijngemalen vis erbijroeren en garnalen toevoegen. Even laten koken, bieslook fijngesneden toevoegen en van de kook af de soep afmaken met een scheutje room (zure room of ongezoete ongeklopte slagroom of vloeibare monchou)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francisca
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top