Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

  • Goedkoop en snel Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Vis die gegaard is in pestosaus
garnalen bouillonblokjes room bieslook scheutje witte wijn


HULPMIDDELEN

Keukenmachine, pan, roerspaan


Zie de naam

Voorbereiding

De gegaarde vis is overgebleven van mijn eenvoudige receptje van vis in pestosaus die natuurlijk over is omdat ik van lekkere dingen gauw teveel maak.

Bereidingswijze

De vis in de Keukenmachine fijnmalen met een scheutje witte droge wijn. Intussen in pan bouillon maken van een vis-bouillonblokje.
De fijngemalen vis erbijroeren en garnalen toevoegen. Even laten koken, bieslook fijngesneden toevoegen en van de kook af de soep afmaken met een scheutje room (zure room of ongezoete ongeklopte slagroom of vloeibare monchou)



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francisca
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top