Paddenstoelenrisotto met spinazie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 bakje kastanjechampignons (250 g)
1 ui
3 eetlepels (olijf)olie
300 g risottorijst (pak a 500 g)
2 groentebouillontabletten
1 flesje kookroom (light, 250 ml)
1 zak verse spinazie (300 g)
150 g boerenkaas (20+, versafdeling)

HULPMIDDELEN

MessnijplankbraadpanspatelKoekenpan


Wie zegt dat een slank recept niet lekker kan zijn.Hier eet ik mijn vingers bij op zo lekkerrrrrr!!!

Bereidingswijze

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en ui 1 min. fruiten. rijst toevoegen en 2 min. meebakken. bouillontabletten en 500 ml water beetje bij beetje toevoegen en rijst aan de kook brengen. Na 10 min. room erdoor roeren. In koekenpan 1 el olie verhitten en champignons in 5 min bruin bakken. Champignons en spinazie door risotto scheppen en enkele min. door en door verhitten. Risotto over vier borden verdelen. Met kaasschaaf of dunschiller flinterdunne plakjes van kaas schaven en over risotto verdelen.

Bron

www.ah.nl

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (1)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies