Oliebol.

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Traditoneel oliebollen beslag. Wel bekend ga ik vanuit.

HULPMIDDELEN

Zakje excellent gedroogde fruitmix 180 gram. van A.H.
Bestaande uit. Cranberries, kersen, blauwe bessen.


Fantasie oliebollen.

Voorbereiding

Deze ingredienten 1 nacht laten wellen in Cointreau sinaasappel likeur.

Bereidingswijze

De volgende dag afgieten. Niet weggooien gewoon zelf opdrinken.

De gewelde fruitmix door het beslag roeren en bakken maar. Het was een groot succes bij de gasten.

Serveertips

Gewoon af en toe een bol eten. Lekker tussendoor.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan

Alles voor je kerstdiner Maak je dit jaar een kalkoen of ga je voor konijn of ander wild? Begin je diner met een amuse. Tussendoor een spoom en voor erbij natuurlijk stoofperen. Of bak zelf kleine broodjes. Sluit of met een trifle of bavarois en vergeet de bonbons bij de koffie niet. Fijne feestdagen!

Kies & combineer


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De bekers hebben een inhoud van 400 ml.

van 38
Alleen vandaag 24,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies