Appelconfituur

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 kilo geschilde appels * 900 gram suiker * 1/4 liter water * sap van 1 citroen * een mespuntje kaneel.


Bereidingswijze

Schil de appels en snijd ze in dobbelsteentjes. Breng het water met de suiker aan de kook en laat enkele minuten doorkoken. Voeg appels, het citroensap en de kaneel toe en laat onder voortdurend roeren 15 - 20 minuten koken. Kontroleer de stijfheid.

Bron

Praktische school KAV

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Met smult, het magazine van Smulweb. Met o.a. Ellemieke Vermolen, 65 lente recepten, de vensterbanktuin en Paul Hollywood. 4x voor 17,95 >… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies