Chocoladeglazuur

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

50 gram pure chocolade * 25 gram boter * 40 gram poedersuiker * 1 eetlepel room.


Bereidingswijze

Laat de chocolade smelten in een warmwaterbad. Roer er de malse boter door, vervolgens de gezeefde poedersuiker en de room.

Bron

Praktische school KAV

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies