Suikerglazuur

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

100 gram poedersuiker * 1 eetlepel water.



Glazuur

Bereidingswijze

Zeef de poedersuiker. Giet er het water bij. reor tot een glad deegje. Om te zien of het glazuur stijf genoeg is, neem een vork en draai er eventjes in. De kringetjes die worden gevormd moeten verdwijnen en het glazuur komt terug glad terug.

Bron

Praktische school KAV

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Dagdeal
Bestel nu »

Handgemaakt en -beschilderd. Wordt geleverd in cadeauverpakking.

van 27
Alleen vandaag 21,5
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies