Schartongfilets met knoflook en bloemkool

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

-4 gefileerde schartongen ,
-8 lookteentjes ,
-2 dl melk ,
-1 bloemkool ,
-100 gr roomboter ,
-peper en zout ,
- 2 el gehakte peterselie en koriander ,
-4 dl visfond





Bijzonder lekkere combinatie

Voorbereiding

-Rol de visfilets op , prik ze vast met en houten stokje en leg ze in een ovenschotel en pocheer ze gaar in de visfond ( in de microgolf gaat het heel snel )

Bereidingswijze

-Snij de gepelde lookteentjes middendoor en laat ze kort opkoken in de melk om de scherpte er wat af te halen.
-Laat ze uitlekken en bak ze aan in de boter.
-Neem van het vuur en roer er de gehakte kruiden door met de in gezoute water voorgekookte bloemkool

Serveertips

Serveer met de visrolletjes en aardappelpuree.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Dagdeal
Bestel nu »

Handige grote fietsmand met klik- en bevestigingssysteem!

van 59,95
Alleen vandaag 39,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Met Smult in de keuken heb je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel! Een gegarandeerd succes bij al je gasten. Nu 4x Smult voor slechts € 9,95! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies