Tilapiafilet uit de oven

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

1 pakje Boursin Ail& Fines Herbes,3 stevige tomaten,400 gram tilapiafilet(of kabeljauwfilet,1 eetl. citroensap,zout,versgemalen peper,2 eetl.bieslook,100 gram geraspte kaas.

HULPMIDDELEN

Lage ovenschaal


Met kaas en tomaat

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 gr.celcius.Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.Wrijf de filet in met citroensap,zout en peper.

Bereidingswijze

Leg de filet in de lage ovenschaal en strijk er de boursin over en verdeel de tomaat en bieslook over.Strooi de geraspte kaas erover.Bak de filet in 25-30 min.goudbruin en gaar.

Serveertips

Lekker met eem bieslookaardappelpuree en doe er veldsla met jullienne gesneden wortel bij.
Een wit wijntje of een frisse rosé smaakt hier goed bij

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies