
1 pakje Boursin Ail& Fines Herbes,3 stevige tomaten,400 gram tilapiafilet(of kabeljauwfilet,1 eetl. citroensap,zout,versgemalen peper,2 eetl.bieslook,100 gram geraspte kaas.
Lage ovenschaal
Met kaas en tomaat
Verwarm de oven voor op 200 gr.celcius.Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.Wrijf de filet in met citroensap,zout en peper.
Leg de filet in de lage Ovenschaal en strijk er de boursin over en verdeel de tomaat en bieslook over.Strooi de geraspte kaas erover.Bak de filet in 25-30 min.goudbruin en gaar.
Lekker met eem bieslookaardappelpuree en doe er veldsla met jullienne gesneden wortel bij.
Een wit wijntje of een frisse rosé smaakt hier goed bij
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »