Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tilapiafilet uit de oven

Tilapiafilet uit de oven

Door: meeuw405

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 31-10-2006

Ingrediënten 2 personen


1 pakje Boursin Ail& Fines Herbes,3 stevige tomaten,400 gram tilapiafilet(of kabeljauwfilet,1 eetl. citroensap,zout,versgemalen peper,2 eetl.bieslook,100 gram geraspte kaas.


Verder heb je nodig


Lage ovenschaal


Met kaas en tomaat

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 gr.celcius.Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.Wrijf de filet in met citroensap,zout en peper.

Bereidingswijze

Leg de filet in de lage Ovenschaal en strijk er de boursin over en verdeel de tomaat en bieslook over.Strooi de geraspte kaas erover.Bak de filet in 25-30 min.goudbruin en gaar.

Serveertip

Lekker met eem bieslookaardappelpuree en doe er veldsla met jullienne gesneden wortel bij.
Een wit wijntje of een frisse rosé smaakt hier goed bij



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van meeuw405
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top