Kabeljauwfilet met kreeftensaus.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

4 kabeljauwfilets van 150gr
vers gemalen peper
1 blik kreeftensoep
3 el slagroom
1 el paneermeel
75 g oude geraspte kaas
1 el boter of margarine



Een visrecept waarin een blik soep op originele wijze tot saus verwerkt wordt. De oven doet het werk, krijg je gasten, doe er dan lekker luxe, rivierkreeftjes bij.

Voorbereiding

Ovenschotel invetten. Visfilets erin leggen. Bestrooien met peper. In kom kreeftensoep en room vermengen en over de filets verdelen. In kommetje paneermeel en kaas door elkaar roeren en over kreeftensoepmengsel strooien. Hier en daar een klontje boter leggen.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200C. Visschotel in ongeveer 40 min. gaar en bruin laten worden.

Serveertips

Gekookte aardappelen, puree of macaroni. En een lekkere frisse salade.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindapg


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een inhoud van 25 cl

van 2,4
Alleen vandaag 1,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies