Kabeljauwfilet met kreeftensaus.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

4 kabeljauwfilets van 150gr
vers gemalen peper
1 blik kreeftensoep
3 el slagroom
1 el paneermeel
75 g oude geraspte kaas
1 el boter of margarine


Een visrecept waarin een blik soep op originele wijze tot saus verwerkt wordt. De oven doet het werk, krijg je gasten, doe er dan lekker luxe, rivierkreeftjes bij.

Voorbereiding

Ovenschotel invetten. Visfilets erin leggen. Bestrooien met peper. In kom kreeftensoep en room vermengen en over de filets verdelen. In kommetje paneermeel en kaas door elkaar roeren en over kreeftensoepmengsel strooien. Hier en daar een klontje boter leggen.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200C. Visschotel in ongeveer 40 min. gaar en bruin laten worden.

Serveertips

Gekookte aardappelen, puree of macaroni. En een lekkere frisse salade.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies