Monchou kersen taart met bastogne koek bodem

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

- 1 pak bastogne koeken
- 150 gr witte basterd suiker
- 2 pakjes monchou (voor koude gerechten)
- 150 gr margarine
- 175 ml slagroom
- 1 blik kersen vlaai vulling

HULPMIDDELEN

- Mixer
- 2 beslag kommen
- springvorm 20 cm


Een taartje voor als je niet aan de lijn doet...

Bereidingswijze

- Vermaal de bastogne koeken tot kleine kruimels.
- Smelt de boter op laag vuurtje.
- Voeg de bastogne koekkruimels toe aan de gesmolten boter.
- De dit mengsel in de springvorm.
- Zet de springvorm minimaal een half uur in de koelkast.
- Mix de monchou met de helft van de suiker tot een luchtig geheel.
- Mix de slagroom met de andere helft van de suiker en klopt deze in een vetvrije kom tot deze stijf is.
- Schep de monchou door de slagroom heen, tot een luchtig geheel.
- Schep dit mengsel op de bodem van de bastogne koeken.
- Als laatste voorzichtig de kersen vlaai vulling op de taart scheppen.
- Zet de taart minimaal een uur in de koelvast om op te stijven.
- Dan is deze klaar om op te eten! Eet smakelijk.
- Bewaar de taart in de koelkast.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alicebakker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies