Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

koude asperges met vinaigrettesaus

Door: pauliens-verzameling

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 kilo asperges; 8 el (wijn)azijn; 6 el olie; 2 el pittige mosterd; fijngehakte peterselie; kervel; sjalotjes



Asperges zijn ook heerlijk als salade!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de asperges en kook ze ruim een kwartier. Ze zijn dan dus nog niet gaar. Zet het vuur af en laat de asperges in het kooknat afkoelen. Ze zullen op die manier n?t gaar worden. Maak een vinaigrette van de overige ingredi?nten. Haal de asperges met een schuimspaan uit het n at en laat ze goed uitlekken. Verdeel de asperges over de borden en giet de saus er over.

Serveertip

Recept van de receptenscheurkalender.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pauliens-verzameling
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top