koude asperges met vinaigrettesaus

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 kilo asperges; 8 el (wijn)azijn; 6 el olie; 2 el pittige mosterd; fijngehakte peterselie; kervel; sjalotjes



Asperges zijn ook heerlijk als salade!

Bereidingswijze

Schil de asperges en kook ze ruim een kwartier. Ze zijn dan dus nog niet gaar. Zet het vuur af en laat de asperges in het kooknat afkoelen. Ze zullen op die manier n?t gaar worden. Maak een vinaigrette van de overige ingredi?nten. Haal de asperges met een schuimspaan uit het n at en laat ze goed uitlekken. Verdeel de asperges over de borden en giet de saus er over.

Serveertips

Recept van de receptenscheurkalender.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pauliens-verzameling


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies