Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Roerbakasperges met gerooktezalm en spinazie

Door: nootje56

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


Asperges, verse spinazie, gerooktezalmsnippers en smaaksoffen
peper zout en snufje kerriepoeder en klein beetje olijfolie


Verder heb je nodig


Dunschiller, wok of roerbakpan,snijplank en mes, kookpan


Een lekker luchgerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Asperges schillen en in drie stukken snijden, spinazie goed wassen en grof snijden de asperges licht afblancheren

Bereidingswijze

Roerbakpan voorverwarmen en de olie erin doen aperges toevogen even opbakken de spinazie even mee roerbakken en dan de zalmsnippers toevoegen, dan op smaak brengen. Er kunnen verschillende sauzen bij gemaakt worden, zelf prefereer ik een lichte kaassaus.

Serveertip

Dit gerecht kan eventueel ook perfect diene als een voorgerecht



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nootje56
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top