Gefrituurde bloemkool

  • Nederlands Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 bloemkoolzoutpaneermeel2 eierenaromatkruiden b.v gedroogde peterselie, basilicum, kerrie, wat je zelf lekker vindolie om te frituren


Voorbereiding

Kook de bloemkoolroosjes in water met wat zout, de roosjes moeten wel stevig blijven, giet af en laat afkoelen.

Bereidingswijze

Kluts de eieren en doe dit in een diep bord.Meng de paneermeel met de kruiden.Verhit ondertussen de olie in een pan gebruik zoveel olie zodat de roosjes erin drijven.Wentel de roosjes eerst door het ei, en dan door het paneermeel en herhaal dit nog een keer.Bak de roosjes mooi goudbruin en knapperig.

Serveertips

Heerlijk met een kaassausje.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wereldredactie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies