Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Andijviestampot met pijnboompitten en paprika

Andijviestampot met pijnboompitten en paprika

Door: jerusa

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-01-2006

Ingrediënten 4 personen


1 eetlepel magarine, 400 gr. gesneden andijvie, 150 gemalen oude kaas, 2 rode paprika, 1 uitje gesnipperd, 75 gr. pijnboompitten, 1 pakje aardappelpuree (a la minute), zout en peper naar smaak



Een vegetarich stampotje!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de paprika schoon en snijdt ze in reepjes, bak intussen het uitje en voeg de paprikareepjes hier aan toe. Maak de puree klaar volgens de bereidingswijze op het pakje in een grote pan. Voeg hieraan de rauwe andijvie toe, daarna de kaas en meng dit goed door elkaar. Daarna de ui en paprika er doorheen mengen. Rooster de pijnboompitten even op hoog vuur in een (anti aanbak)koekenpan en voeg deze op het allerlaatst toe aan het stampotje.

Serveertip

Voor de niet vegetarische eters, hamblokjes toevoegen is ook heerlijk! Bak deze mee met de paprika en ui.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerusa
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top