Stokbrood gevuld met gehakt

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 10 personen

*1 stokbrood
*300 gram gehakt
*150 gram geraspte belegen kaas
*1 ei
*1ui
*1 teentje knoflook
*1 blikje tomaten puree
*2 eetlepels ketjap
*Peper ,zout, paprikapoeder
*4 plakken jonge kaas
*Halve paprika


Van de familie nieuwjaarsborrel 2006

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 ? 225 graden.

Snijd het stokbrood in de lengte door. Hol de helften uit.

Vermeng het gehakt zorgvuldig met de geraspte kaas, het ui, de knoflook, de ketjap, per en zout en paprikapoeder, de tomatenpuree en het ei,

Vul de helften stokbrood met dit mengsel. Leg de plakken kaas en de gesnipperde paprika erop. 10 tot 15 minuten in de oven op 200-225 graden.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellenl


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies