Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Stokbrood gevuld met gehakt

Door: ellenl

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 10 personen


*1 stokbrood
*300 gram gehakt
*150 gram geraspte belegen kaas
*1 ei
*1ui
*1 teentje knoflook
*1 blikje tomaten puree
*2 eetlepels ketjap
*Peper ,zout, paprikapoeder
*4 plakken jonge kaas
*Halve paprika



Van de familie nieuwjaarsborrel 2006

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 ? 225 graden.

Snijd het stokbrood in de lengte door. Hol de helften uit.

Vermeng het gehakt zorgvuldig met de geraspte kaas, het ui, de knoflook, de ketjap, per en zout en paprikapoeder, de tomatenpuree en het ei,

Vul de helften stokbrood met dit mengsel. Leg de plakken kaas en de gesnipperde paprika erop. 10 tot 15 minuten in de oven op 200-225 graden.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellenl
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top