Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Heerlijke rundvleesschotel in een cranberry-portsaus

Heerlijke rundvleesschotel in een cranberry-portsaus

Door: marianneoud

  • Frans
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 01-01-2006

Ingrediënten 6 personen


1 kilo rundvlees 2 bakjes champignons 1 zak cranberry s 300 ml port zout en peper suiker olijfolie ca. 30 gram boter



Zo n heerlijk eigen verzonnen recept met champignons en heerlijk vlees die ik nu dikwijls maak bij buffetten en waar ik veel complimentjes over krijg. Echt een aanrader!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi het vlees met zout en peper. Doe in de pan wat olijfolie samen met de boter en bak het vlees in ca 10 minuten. Doe er de helft vast aan port bij. Maak de cranberry s volgens de verpakking (beetje water, suiker en de cranberrys erbij). Als de cranberry s klaar zijn even helemaal fijn maken en doe dit bij het vleesgerecht. Doe nu de cranberry compote en het laatste port bij het vlees. Bak even apart de champgigons en doe dit bij het vleesgerechjt. Laat dit op een zacht vuurtje lekker 2 tot 3 uurtjes sudderen.

Serveertip

Echt TOPPERTJE



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top