• Eigen recept

Foe Yong Hai Saus

  • Chinees
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

-2dl bouillon van een blokje;
-4 eetl. (hot)ketchup;
-1/2 eetl. azijn (of citroensap);
-3 eetl. maizena;
-peper;
-(bruine) basterdsuiker.

HULPMIDDELEN

Steelpannetje


De enige echte chinese zoete saus

Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook;
Maak ondertussen van de ketchup, azijn en de maizena een glad papje en bind hiermee de bouillon. Voeg de suiker toe en laat de saus even doorkoken

Leuk recept? Deel het
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alex16776
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies