Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. bladerdeeg hapje

bladerdeeg hapje

Door: francisca2

  • Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-12-2005

Ingrediënten 4 personen


A gerookte kipfilet,
B feta kaas ,
C basilicum.
D 3 Bladerdeeg blaadjes ,
E losgeklopt ei.
F Boter


Verder heb je nodig


Kleine muffin bakvorm van 12 cups,
kwastje,
snijplankje


Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kipfilet en feta kaas in kleine blokjes. Laat de bladerdeeg plakjes ondertussen ontdooien en snij deze in vieren.

Bereidingswijze

Doe in elke eerst ingevette cake-cup een kwart bladerdeeg. Vul het bladerdeeg met de kaas en de kip , kruiden erbij en vouw dicht.
Tot slot het hapje insmeren met wat losgeklopt ei.
Ongeveer 20 minuten in de oven bakken op 160 graden.

Serveertip

Doe er een salade bij en je kunt het als avondmaaltijd eten.
Ook leuk voor met kerst of oud en nieuw. Vooral omdat het zo makkelijk te maken is !



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francisca2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top