Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gebakken vis

Door: orphan

  • Arabisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


300 g visfilet van kabeljauw, schelvis, schol, wijting en dergelijke
citroen- of limoensap
50 g bloem
2 theelepels kerrie
2 theelepels kurkuma
zout
peper
1 dl melk
olie om te bakken
enkele plakjes of partjes citroen



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de visfilet in stukken, was ze en dep ze droog
Besprenkel ze met citroensap
Meng door de bloem de kurkuma, de kerrie en zout en peper
Wentel de stukken vis eerst door de melk en vervolgens door de gekruide bloem
Bak ze in de olie op een zacht vuur aan beide kanten bruin en gaar
Leg ze op een schaal en garneer met de plakken of parten citroen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top