Gebakken vis

  • Arabisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

300 g visfilet van kabeljauw, schelvis, schol, wijting en dergelijke
citroen- of limoensap
50 g bloem
2 theelepels kerrie
2 theelepels kurkuma
zout
peper
1 dl melk
olie om te bakken
enkele plakjes of partjes citroen


Bereidingswijze

Snij de visfilet in stukken, was ze en dep ze droog
Besprenkel ze met citroensap
Meng door de bloem de kurkuma, de kerrie en zout en peper
Wentel de stukken vis eerst door de melk en vervolgens door de gekruide bloem
Bak ze in de olie op een zacht vuur aan beide kanten bruin en gaar
Leg ze op een schaal en garneer met de plakken of parten citroen

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies