Gebakken vis

  • Arabisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

300 g visfilet van kabeljauw, schelvis, schol, wijting en dergelijke
citroen- of limoensap
50 g bloem
2 theelepels kerrie
2 theelepels kurkuma
zout
peper
1 dl melk
olie om te bakken
enkele plakjes of partjes citroen



Bereidingswijze

Snij de visfilet in stukken, was ze en dep ze droog
Besprenkel ze met citroensap
Meng door de bloem de kurkuma, de kerrie en zout en peper
Wentel de stukken vis eerst door de melk en vervolgens door de gekruide bloem
Bak ze in de olie op een zacht vuur aan beide kanten bruin en gaar
Leg ze op een schaal en garneer met de plakken of parten citroen

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies