Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Italiaanse roomsoep

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 lente-uitje - 100 gram peultjes - 6 groene asperges - 2 eetlepels olijfolie - 1 pak soepbasis-room - 75 gam strikjespasta



Bereidingswijze

Snipper het lente-uitje, maak de peultjes schoon en snijd 3 cm van het houtige uiteinde van de asperges. Snijd de asperges in stukken van 2-3 cm.
Verhit de olie in een soeppan en bak de lente-ui 1 minuut op een hoog vuur. Voeg de Soepbasis Room, de pasta en de asperges toe en breng de soep aan de kook. Kook de soep 10 minuten op een laag vuur. Doe de peultjes erbij en laat de soep nog eens 5 minuten doorkoken.



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top