Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

zalmsalade

Door: johannesen

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 zakje gemengde salade,200 gram gerookte zalm,1/2 komkommer,4 gekookte eieren,1 eetlepel kappertjes,1 dl yogurt,2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels geknipte bieslook,2 lenteuitjes,1 potje zalm eitjes.



Lekkere lunch tip

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kookde eieren hard en pel ze.snijd de eieren in vieren.maak de lente uitjes schoon en snijdt in dunne ringetjes.knip de bieslook.meng de yogurt met de mayonaise de bieslook en de kappertjes.was de komkommer en schaaf met de kaasschaaf in hele dunne plakjes.

Bereidingswijze

Verdeel de gemengde sla over 4 platte borden,verdeel de komkommer plakjes hierover heen.verdeel de dressing erover.verdeel de zalm over de borden.garneer met de ei partjes de lenteui en de zalm eitjes

Serveertip

Lekker met getoast brood met roomboter



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van johannesen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top