Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

SPRINKHANEN IN EEN KNAPPERIG JASJE

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

3/4 kopje gezeefde (insecten)bloem
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel zout
3/4 kopje melk
1 licht geklopt ei
1 kopje sprinkhanen



Bereidingswijze

Zeef de bloem, het bakpoeder en het zout in een kom.Voeg langzaam melk toe en maak er een glad mengsel van.Voeg het ei toe en klop het mengsel goed op. Ontdoe de sprinkhanen van vleugels en pootjes, en eventueel de kop. Haal de insecten door het eibeslag en frituur ze vervolgens. Bestrooi ze met zout en dien op.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wijmer
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top