snelle aardbeiencoulis

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

250 gr verse aardbeien
2dl aardbeien saus uit een flesje
creme de cassis,frais du bois of cointreau

HULPMIDDELEN

Klein schilmesje
blender
zeef pannetje


Voorbereiding

Aardbeien schoon maken en wassen

Bereidingswijze

Aardeien schoonmaken,wassen en in vieren snijden
aardbeien in blender doen en pureren
voeg de aardbeiensaus uit het flesje toe let wel op dat de verhouding zo moet zijn dat de vers aardbeien de overhand blijven houden
dit alles zeven en op smaak brengen met de likeur

Serveertips

Serveren bij de amaretto-chocolade taart (zie recept op mijn pagina)verder kan de saus prakties bij alle deserts die zoet zijn

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies