Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pannenkoektaart

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Beslag voor 4 pannenkoeken - amandelschaafsel - 5 eetlepels witte basterdsuiker - 3 dl melk - 250 gram aardbeien - 3 perziken - rozijnen - 1/2 liter slagroom - 2 zakjes slagroomversteviger



Bereidingswijze

Roer het amandelschaafsel en 2 eetlepels
basterdsuiker door het beslag en bak de pannenkoeken.
Doe kleine stukjes vruchten en rozijnen in een kom.
Klop de slagroom stijf met versteviger
en 3 eetlepels basterdsuiker.
Leg een pannenkoek op een platte schaal,
spuit er veel slagroom op en strooi er
wat stukjes fruit over.
Leg de tweede pannenkoek erop en
maak weer een laag met fruit en slagroom.
Ga door met stapelen tot de pannenkoeken op zijn.
Zet de taart nog even een halfuur in de koelkast.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top