Tropische vruchten-kruimeltaart

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 mangos, in plakjes
1 papaja, in plakjes
225 g verse ananas in blokjes
1 1/2 tl gemalen gember
100 g margarine
100 g donkere basterdsuiker
175 g bloem
50 g kokos



Bereidingswijze

Doe de vruchten met 1/2 theelepe gemberpoeder, 25 g margarine en 50 g suiker in een pan.
Kook alles 10 minuten op laag vuur tot de vruchten zachter worden
Schep de vruchten in een ondiepe ovenschaal.
Meng de boelm met de rest van het gemberpoeder.
Wrijf de rest van de margarine erdoor tot een kruimelig deeg ontstaat.
Voeg de rest van de suiker en het kokos toe en bedek de vruchten hiermee.
Bak de kruimeltaart ca. 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 C tot de bovenkant krokant is.
Garneer de taart met kokos.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mgeldof


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies