draadjesvlees

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 eetlepel azijn
1 laurierblad
2 kruidnagels
1 flinke ui
50 gram margarine
peper zout
500 a 600 gram magere runderlappen


Bereidingswijze


Bestrooi de runderlappen met peper en zout.
Verwarm de margarine in een braadpan en wacht tot het schuim is weggetrokken en de margarine lichtbruin kleurt. Schroei het vlees aan beide kanten dicht en bak het daarna aan alle kanten bruin op een niet al te hoog vuur.
Maak de ui schoon en snijd hem klein. Bak de ui even mee met het vlees. Voeg dan laurierblad, kruidnagels, azijn en zoveel water toe, dat het vlees net onder staat Doe een deksel op de pan en laat het vlees in ongeveer 2? a 3 uur op een zeer laag vuur gaar stoven.Draai het vlees een keer om.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kafes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies