
250 gr. hollandse garnalen (gepeld), meer kan natuurlijk altijd; 1 mango, 1 stengel bleekselderij,1 eetl. versgehakte bieslook.
Voor de dressing: 125 ml. creme fraiche, 2 eetl. mayonaise, 2 eetl. limoensap, 1 eetl. droge sherry of witte wijn, vers gemalen peper, blaadjes veldsla, 4 schijfjes citroen.
Frisse cocktail
Dressing: creme fraiche, mayonaise, limoensap, sherry en peper mengen en even proeven, eventueel iets suiker toevoegen.
Schil en snijd de mango in kleine blokjes, de bleekselderij in kleine stukjes en hak de bieslook fijn.
Meng de mango, bleekselderij en bieslook met de garnalen.
Schik de blaadjes sla in coupes, daarop de garnalen en daarover de saus. Garneren met een schijfje citroen.
De mango kan ook vervangen worden door meloen, nectarine of perzik.
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »