Saucijzenbroodje

  • Kinderkeuken
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 10 personen

500g rundergehakt, handje paneermeel, 1 ei (losgeklopt), 3 el chilisaus, gehaktkruiden naar smaak (even proeven), knoflookpoeder, scheutje zoete ketjap, pakje bladerdeeg (10 velletjes), 3 el fijngeknipte peterselie


HULPMIDDELEN

Bakpapier om de broodjes op te bakken.

Saucijzenbroodjes

Hartig


Zelfgemaakt natuurlijk het lekkerst!

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 175C.
Velletjes bladerdeeg los van elkaar op het aanrecht leggen om te ontdooien.

Bereidingswijze

Gehakt mengen met paneermeel, chilisaus, kruiden, knoflookpoeder, ketjap, peterselie en de HELFT van het ei.
Gehakt in 10 gelijke rolletjes verdelen (worstvorm) en op ieder velletje bladerdeeg een rolletje leggen. Bladerdeeg dubbelvouwen zodat je een rechthoek krijgt. Kanten met een vork induwen. De broodjes bestrijken met de rest van het ei.
In de oven schuiven en in ca 20 min. gaar laten worden. Let op de kleur. Als ze te bruin worden afdekken met alufolie.
Je kunt ze ook invriezen en later afbakken!

Leuk recept? Deel het
Reacties (13)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harmony


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies